Jag är inte full, jag har pollenallergi!

Imorgon, Valborg, kan bli den tråkigaste, hemskaste, långtråkigaste och mest...... underbara kvällen på hela året. Vi får hoppas att den blir bra. Dock blir det inte vidare spontant, om inte Johan dyker upp som en gubbe i lådan vill säga. Jag gillar spontana kvällar för jag har en förmåga att överplanera och överanalysera saker annars. Fuck it! Det blir nog skoj

Har gått in i pollenallergisäsongen nu. Vandrar runt i ett töcken bakom rinnande näsa och rinnande, trötta ögon. Men det e lugnt för jag ser lite full ut, vilket är ganska coolt.

Har börjat löpa också. Började igår. Ska fortsätta idag. I mina nya gyllene löparskor!

Puss hörru
/Lovan

Har du undrat över livets mening?

Här kommer ett svar. Passar på medan jag är på topp att penna ner vad jag ikväll kommit fram till. Om Du vill hitta meningen med livet så kom till Varberg en varm vårkväll. Spela kubb i Societetsparken, gå till hemmakväll och handla godis och cykla (hånka) hem med jackan öppen. Det är de små sakerna som gör livet så bra.

Ska nu ge mig in i ett serious talk by phone. Vet inte vart det kommer att sluta, men det gör inte så mycket nu när jag har kommit på meningen med livet.

Puss å god natt. Grus i ögonen
/Lovan

Du kan kalla mig Pongo...Grrrr....

Gick till frisörskolan och färgade håret idag. Vad gör man inte för att de små liven ska lära sig att bli bättre frisörer? Jo, jag ska berätta. Man går dit, sätter sig i stolen, blir halvt om halvt ihjälslagen av två småtjejer men sylvassa nålar, färgar, tvättar, fönar och går därifrån som Pongo i de 101 dalmatinerna. Fläckig! Men bara 240 kr fattigare=) Så jag är nöjd. Mer frivilliga till de lärande!

Idag kände jag våren i nacken. När jag låg i solen och kollade på när gubbarna sparkade boll. Det är vår det! Det är också vår när A-laget börjar hänga på bänkarna runt fontänen. Blir bruna och ännu fullare. Det är vår när man går strandpromenadenen en tidig morgon och måste klä av sig i hettan. När man sjunger och dansar i sin ensamhet och inte kan sluta le. Det är vår när man känner kärlek i själen. Där brister dock min vår. Det finns ingen kärlek i min frusna kropp. Den har ännu inte tinat från vintern. Jag söker inte, tror jag. Jag vill bara ha, någon...

Kärlek till alla med vårkänslor
/Lovan

Ruttet luktar som så

Jag är inspirerad. Folk frågar mig ibland vad jag får min inspiration ifrån. (Fast jag ljög nu. Ingen har någonsin frågat mig det, vad jag minns. Denna line tog jag från en stand up-show med Peter Wahlbeck, som för övrigt inte är särskilt rolig, men denna gång garvade jag brallorna av mig). I vilket fall som helst, om någon hade frågat mig den fågan så hade jag svarat att den kommer drån Dig. Och Dig. Och Dig. Från vardagen. Idag kommer inspirationen från GP och helgens bravader.

I GP kunde man idag läsa om tio-åriga Engla som nu hittats mördad efter att 42-åringen erkänt mordet och pekat ut platsen där han begravt flickan. Man kunde också läsa om hans erkännande av mordet på Pernilla, 2000 i Falun, tidigare domar som våldtäkt av 16-åringar, blottande och så vidare. Stackars karl säger jag bara. Han har karma som en potta. Kul lilla gubben, att du kommer bli en potta i nästa liv och lukta sunk. Lukta lika illa som du fått så många kvinnor och barn att känna sig. Hur kan en brottsling som denna få gå fri och fortsätta sin jakt på utsatta varelser? Var i systemet falerar det? Jag blir arg. Jättearg och jätteledsen.

Ikväll kl 21 ska alla tända ett ljus i sitt fönster och tänka på Engla. Jag kommer göra det och jag förväntar mig att alla bloggläsare sprider detta vidare.

Kärlek till Englas mamma
/Lovan

Ett inlägg

Sälen var nice som vanligt och min Bäääbis likaså! Jag lever på grund av honom och jag slapp åka taxi på grund av goda änglar.
Jag skriver bara för att bekräfta att jag lever. Och mer är det inte.
What goes around, comes around och därför tänker jag inte skriva något mer idag. Karma!

Älskar Dig
/Lovan

Axel är min bästa vän!

Jag brukar dansa med Axel när ingen vill dansa sista dansen med mig.
Jag brukar krama Axel på kvällen i min säng när ingen annan vill sova med mig.
Jag brukar prata med Axel när ingen annan vill prata med mig.
Axel skrattar alltid åt mina skämt när ingen annan skrattar. Axel brukar busa med mig när jag är nere.
Axel och jag är bästa vänner.

Lägg till lite noter på denna text så har Du snart en slagkraftig visa!

A. gav mig massa mysmusik igår och då blir jag så känslig.

God natt Axel!
/Lovan

RSS 2.0