Får det lov att vara lite ingenting?

Hur gör du när motivationen ligger längst ner i en stinkande container och du måste gräva dig längst ner till botten för att få den tillbaka? Jo, du gräver. Du gräver och gräver tills du får tag på den. Men hur fan gör du för att komma upp sen? När du ligger längst där nere under all illaluktande skit?
Jag bloggar om ingenting. Som idag. Låt dig väl smakas! Här kommer lite stinkande tankar om livet och ingenting.

Ett hästjobb utfördes av vad som kan vara the best fucking team in the world, Lotta och Lovan. Hmmm, vad säger du om det företagsnamnet? "Skapa din livs upplevelse Together with Lotta and Lovan"

Ställde klockan på 8 denna lördasgmorgon, "klapp på axeln"!

Body balance is the shit. Jag kommer vara vig som en panter och stämningsfylld som...... en katt?

När man äter friterade insekter så knastrar det väldigt i munnen. Ungefär som de där smattrande godiskornen man åt när man var liten, som smällde i munnen. Fast inte riktigt kanske. Om det hoppar och skuttar när man äter insekter kanske man ska fundera på om de verkligen var friterade...

Önskar sol och värme till alla människor i Sverige. Önskar brunbrända och vältränade kroppar till alla singeltjejer!

/Lovan önskar god helg!

Säg mig!!!???

Vad blir det om man korsar en puma med en wonderbra??!!






































Alltså, jag vet inte!
/Lovan

Societen en vit påskafton

Societen, Varberg, påskafton 2008:
Det började med en riktigt trevlig förfest med spel, fusk, vin och skratt. Humöret på topp och inga problem att komma in fast vi var en för mycket. Dock dröjer det inte länge förrän en kille faller ihop på dansgolvet i kramper. Vad händer? Jo, vi bor ju i Sverige så abolut ingenting hände! Musiken brydde de sig inte ens om att stänga av. Jo förlåt, det gjorde dem. NÄR KILLEN HADE FUCKING BURITS UT AV AMBULANSPERSONALEN!! Jag vet inte vem jag ska rikta kritik mot, men så här går det inte till! En Stor jävla stjärna dock, till de som agerade osvenskt.

Påskafton 2008 blev ingen succé, men Kim kom hem i ballerinaskor i alla fall=)

Kärlek till alla oss som ska plugga på påskdagen.....
/Lovan

Vit påsk?

Det är det nya, det heta, den vita påsken! Skit i julen, stick till Thailand. Istället tycker jag vi i fortsättningen laddar inför den nya vita påsken. Jag njuter, detta är toppen!

Jag är feminist, det kommer nog mer om det inom kort.

Väck mig när vi verkligen lever i 2008. När tidelag är ett brott och sexuellt utnyttjande av 2-åríngar prioriteras högre än skattefiffel.

Kärlek
/Lovan

!Som att skita sig själv i näven!

Jävla pissdag rent ut sagt!
Vaknar bakis med skallebank och tvivelaktiga minnen. Vem vann schlagern? Helvete, måste kolla reprisen kl 23.40 imorgon....
Gör inte ett jota för mänskligheten, det vill säga mig själv, på hela dagen.
Luktar illa, som fallfrukt som legat för länge.
Dagen avslutas med att jag får dumpen. Fan, jag har tappat mitt ess i skjortärmen.

Kom hem nu bara och lyft upp mig på din vita springare så vi kan leva lyckliga i alla våra dagar!

Helvete, ingen kärlek. För bitter för att orka censurera min dåliga franska. Förlåt.
/Lovan

Sanningar om mig

Ni ska nu få ta del av några sanningar om mig. Jag har gjort en lista för att undrlätta Er läsning. Detta är sanningar om Lovisa Kristina Jacobsson, sanna sanningar...

  1. Jag gillar inte att läsa texter av dåliga skribenter
  2. Jag älskar brocoli, ärtsoppa, bruna bönor och blodpudding
  3. Jag tycker att mysa är det bästa som finns!
  4. När jag är ledsen gråter jag floder
  5. När jag var liten hade jag svårt att leka fler än två
  6. Jag har en massa hemligheter som jag inte berättar för någon

Det var jag, en liten del i alla fall. Varsågod, jag bjöd på det.

Älska
/Lovan

Den kom och den gick...

Vaknade imorse av att klockan ringde. En söndag.... Dessutom var jag djupt inne i en dröm. Jag var i Australien, Sydney, på ett hotell nära operahuset. Det var vackert.

Helgen flög praktisk taget iväg. Skönt men ändå inte. Måndag imorgon. Skönt men ändå inte.

Tänk vad lite hångel gör för själen. Man får vingar, flyttar in i den rosa bubblan igen och drömmer om operahuset i Sydney. Shit, jag tror jag behöver hångla. Pallra dig hem nu!

Älska
/Lovan          Shit, jag är förgiftad.....=)

Sprid kärlek för fan

Jag ska sluta att sluta blogga. Det tar emot, tro mig. Men denna, näst intill prostitution, som pågår på världens alla bloggar är väl bara ett faktum att inse. Jag kan inte vara utan den helt enkelt. lovisairl.blogg.se gjorde somliga glada, äcklade, upplysta och så vidare. Varför ska jag sluta när jag spelar en roll, fyller en funktion i en annan människas liv? Det är inte fel att finnas för andras skull? Sluta tänk på bloggen, Lovisa, som något kommersiellt och fult. Du är inte del av prostitutionen, du mest ger utan att ta. Typiskt någon som bara har sex, utan att ta betalt.

Det är inte säkert att Du kommer kunna läsa detta. Jag har nämligen inte bestämt mig om jag ska trycka på "Spara & publicera". Jag säger Välkommen på nytt om detta inlägg någonsin kommer ut! Jag säger även Känsliga läsare varnas då jag känner på mig att jag denna gång kommer skriva utan hämningar. Inga detaljer kommer lämnas utanför. Jag har ingen aning om vilka läsare jag har, vilket kommer innebära att människor kommer gjädjas men också såras. Jag kommer dock försöka skriva någorlunda rumsrent, då jag i framtiden förmodligen kommer vara kändis och inte vill att gammal skit skall läcka till media.

Jag hoppas nu på inspiration och någon form av pånyttfödelse i bloggarnas värld för att kunna leverera!

Lev väl och sprid lite kärlek för fan!

RSS 2.0