Sjuuuk...k*k

Attans bananer! Jag är sjuk. Feber. Ont i halsen. Bitter...
Skulle jobba ikväll, men icke! Det suger...
Sova hela dagen. Natti natti!

/Lovis

Från en dimma till en annan

En happy dimma var det jag lämnade bakom mig igår kväll när jag steg på tåget i Åre. En grå dimma var det jag mötte imorse i Varberg... Men vad gör det när jag har en sådan härlig vecka bakom mig? Dessutom tittade solen fram här idag, så den grå dimman försvann. Happy happy, that´s me!

Vad går upp emot en vecka av puderåkning, sol, kräksnöande, Bygget, after-ski med Pink Hink, mysiga Åre by, vänner, kärlek, mer snö och ett j***a gott humör på alla? Det är inte mycket som slår det. Idag är jag lätt öm överallt, några lakan fattigare men också flera underbara upplevelser rikare! AAAH, himla nöjd!!!

Ikväll kommer jag att somna oförskämt snabbt, leende...

Älska Åre med mig!
/Lovis

Nöjd och brun

Det är jag! Nöjd och brun, nöjd och brun! (det där första ska ni säga som Tiffany Persson i Hipp Hipp när hon säger: "Det vill jag bli. Känd och smal, känd och smal.")
Varför brun? På väg att återställa någon form av färg i håret. Så här sitter jag i tristess och väntan på att få duscha ur färgen. Och varför nöjd? Jo serru, tackar som frågar, jag ska dricka öl idag. Har varit sjuuuukt duktig senaste två veckorna i skolan så nu ska det firas förstår du! Kan kalla det en förfest innan Åre också.

Oj, nu ska färgen tvättas ur.
Bye bye then

Plopp...plopp...plopp...nej, inget...

Det måste ploppa upp nåt i huvet för att jag ska kunna skriva ordentligt. Men det ploppar inte. Om jag börjar lite försiktigt kanske det ploppar till. Åker till Åre på lördag. Tro att det kommer bli kul!? 28 eventare intryckta på 45 kvm. Ja, inte riktigt men det kunde vart sant. För er som inte vet vad eventare är kommer här en kort lista på vad som kännetecknar oss:


  • Man ser oss alltid i klungor, ensam är inte stark!
  • Klungorna låter, mycket!
  • Vi har roligare än de flesta
  • Skulle kunna jämföras med Lysekils marinbiologer



Jag känner en mytoman. Hon ljuger. Ja, mytomaner gör ju det förstås....
Men ja känner en kleptoman också. Det är jag. Jag stjäl, för det gör kleptomaner. Pennor och sånt. Jag stjäl inte ur affärer, bara sådant jag vet att en privatperson har betalat för. Det är inte snällt att stjäla så nu ska jag sluta med det.

Nej, det ploppar inte....
Sorry.
Men jag älskar i alla fall!
/Lovan

Tentaångest

Ingen skrivlust, ingen fantasi.
Hååååård kväll igår men kopiöst jäkla skitkul! Dock ångest för lite överarbetning. Dock ångest för att jag har skallebank när ja ska tentaplugga...
Mitt hår är rött, snyggt! Faktiskt=) Fast jag ska göra det brunt. En skönhet sägs ju vara snygg i allt. Jag tror att jag skulle kunna raka av mig håret och fortfarande vara vacker. Oj, mitt självförtroende var det då inget fel på idag! Någon som vill smaka?=)

L: "Vill du smaka på orgasm?"
Någon: "Ja tack"
*klunk, klunk*
L:"Vill du smaka på mitt självförtroende?"
Någon: ???"Eeeh, ja tack"???
*smack, slafs, smack*

Hahahahaha!!!

Aaah, saknar S massor!!! Just idag lite extra.

Peace out with love!
/Lovis

Mamma

Jag ska sätta mig ner för att skriva ett brev. Faktiskt ett ganska jobbigt brev. Jag ska be om ursäkt till min mor för ett fruktansvär dåligt beteende från min sida. Jag sa saker till henne som jag inte menar och som jag har sjukt dåligt samvete för. Hon har uppfostrat mig till den starka människa jag är och jag har henne att tacka för allt. En sådan underbar varelse som hon är inte värd de orden jag kastade i hennes ansikte.

Jag vet inte hur jag ska formulera mig. Vi har aldrig haft en djup relation på det viset att jag kan förklara helt hur jag känner. Men denna gången måste jag. Jag måste blotta mig. Ja, kan jag blotta mig här ska jag nog kunna blotta mig i ett brev också....eller?

Kärlek till Mamma
/Lovis

Syndens sötma

Den kostar när den smakar, synden.
Den kostade mig flera timmars förlorad sömn, synden.
Den kostade mig en dag av trötthet och huvudvärk, synden.
Men den gav mig också en berusande känsla, mersmak av synd.
Jag talar om alkoholen, måndagssynden. Synden som greppar tag om mig innan jag ens hinner sätta ner foten i Varberg.
En lyckad måndag dock i fyllan och villan.

Tentaplugg heeela dagen efter en halv bag-in-box och tre timmars sömn. Klapp på axeln för att det trots allt gått så bra!

Nu: Sova! Klockan är 18.54.......
/Lovis

Gaaaah, dåligt!

Sorry att jag inte skrivit men jag har haft betydligt viktigare saker för mig. Som vad? ÅKA SKIDOR!!!!!!
Nice som tusan. Träffade alla godingar i Tandådalen/Hundfjället, jobbade en del, och åkte i all nysnö som kom.

Ingen fantasi idag men den återfinner sig nog när ja kommer ner till min lilla lya i Varberg imorgon.

Skidglädje gott folk, Skidglädje
/Lovis

RSS 2.0