Pank...

Det är för många dagar kvar på studiemedlet. 27 dagar tillochmed... 600 SEK... Ingen mer fest för Lovis, inget kul överhuvudtaget.

Men jag har i alla fall snygga stövlar och bra högtalare!!!

Man kan leva på kärlek har jag hört=)
/Lovis

WAWAWEEEWAA!!!!!

Tänk vad musik kan göra mycket för själen! Har precis installerat högtalare till datorn och kan för en gångs skull njuta av Wolfmother, Mando diao och Winnerbäck på riktigt.
Shit, jag är lycklig på riktigt idag! Jag älskar Johan, hoppas du läser detta!! Du är min bästaste bästis, får mig alltid på bra humör! Weeeeeee!!!!!!

Skitsamma vad jag skriver, tänker inte läsa igenom skiten, Jag ska bara må bra nu!!!

Ålska så mycket ni bara orkar, det ska jag göra idag!!!
/Loooooovis!!!!!!!!!!

Jante

Glöm inte bort att du är värdelös!!! Jag suger faktiskt. Mor har fyllt år, hon kommer på besök imorgon och jag har inte köpt någon present. Vad säger man? Glöm inte bort att du är värdelös Lovisa!

Jag är kass på mycket annat också. Nykerist hela veckan var det. Jag klarade det i tre och en halv dag. Bra jobbat, klapp på axeln!
Klarar bevisligen inte av att vara optimist heller. Ja, ni ser ju vad jag skriver.

Sammanfattningsvis kan jag avsluta med att Jante is the shit!

Men sluta inte älska bara för att jag gjort det...
/Lovis

Ge mig!!!!

Jag skakar! Ge mig något! En sil, en whiskey, en puss, ett ligg! Vad som helst som lugnar denna okända abstinens.
Vad behöver jag? En rejäl smäll över käften kanske. Ett nyp så jag vaknar. Ja, ett nyp i armen alltså.
Jag har boxats igen. Kul, men jag skakar...

Älska med mig för jag kan inte älska ensam. Jorden är för stor och den skakar för att den får för lite kärlek.

Jag skakar, ge mig något! Ge mig kärlek...

Älska med mig
/Lovis

Kick off!

Kick off i Borås. Skitkul ordnat E.GO! Ingen boose, bara kaloos!

Checklista på vad jag är den här veckan:
  1. Nykterist...javisst!
  2. Optimist...javisst!
  3. Reseledare..ist...javisst!
  4. Ligist.......näääääääääääää, förstör! (för alla er som sett Farbror Barbro)
Drömmer en massa nuförtiden. Kan någon tyda drömmar kanske? Hör av dig i så fall, så ska ja förklara.

Pussas mera, för jag får ändå inget....(javisst ja, optimist var det...)
Älska mer
/Lovis/Lovan

Uppskjutet

Det är så vi gör det här i Varberg, skjuter upp saker, tråkiga saker. Har en projektplan att skriva. Projektplanen läggs i vågskålen, och i den andra vågskålen läggs facebook, blogg... och lite facebook till. Vilken väger tyngst?? Ja ni förstår, här sitter jag vid bloggen....

Det är totalt övertjatat att skriva om facebook, men det går bara inte att låta bli. Facebook har blivit en central punkt i mitt liv. Det första jag gör på morgonen är att gå in på Fejan för att kolla vad som hänt under natten. Natten, som är dagen i Australien och för vännerna där. Sen väntar jag hela dagen på att få gå in på siten på kvällen igen. Det är nämligen roligast att gå in på kvällen när så många som möjligt kan ha gjort saker under dagen.
Man blir dessutom beroende av att hålla koll på folk i sin omgivning. Vem kallar vem för Top friend? Varför fick inte jag en vänskapsros när alla andra fick det? Okej tjejer, nu ä vi inte kompis med honom något mer!
Facebook är ett hot mot mitt privatliv, men även himmelriket på jorden för en flicka som jag....=)

Nu när bloggen är klar  vägde visst projektplanen tyngre. Over and out!

Älska ofta!!
/Lovis

Himla nöjd!

Igår höll jag på att hänga mig efter plugget, projektet skiter sig totalt! Men jag hängde mig inte, för jag är en överlevare. Boxade på Linda istället, och söp mig kalasfull på det. Så idag sitter jag här med ångest från gårdagen och funderar på om jag inte ska gå och hänga mig ändå...

Trots söndagsångest (dock är det lördag) är jag faktiskt himla nöjd!
Virkade mig en mössa precis, himla fin!
Vaknade inte ensam, himla mysigt!
Det finns så många goda människor, himla bra!!!

Att göra idag:
  1. Fixa trådar
  2. Mysa i soffan med Mossberg (kurslitteratur)
  3. Dammsuga
  4. Laga god mat
  5. Drömma.....
Älska mera!
/Lovis

Ja e int´ bitter

Det blir inget kul den här gången heller... Jag är faktiskt inte bitter, men jag är i en formsvacka. Det betyder inte att jag är ledsen, utan lite tom bara. Jag skrattar men det killar liksom inte i magen.

Idol hemma hos S. ikväll. Jag hejar på Daniel, han är söt.

En tioåring föll ihop död på skolgården, överansträngt hjärta. Då blir jag ledsen...

Hur får man tag i Ghostbusters??????

Keep up the good work!
/Lovis

Jag vill bo i ett ruckel

Tom... som i tomhet, meningslöshet. Måste rycka upp sig, ta sig i kragen, men man hittar inte kragen.
Det är regnet. Jag är en vädermänniska. Måste plugga...

              "Goda ting kommer inte till dem som väntar. Goda ting hamnar i händerna på dem som vågar ta för sig. Life rewards action"   (Åka Skidor, 2007)

Fortsätt älska, ännu mer på regniga dagar!
/Lovis

Skulle sova vara överskattat?

Sova är överskattat om man inte har planer, drömmar, härliga drömmar. Men när sömnen bara kryllar av spöken är detta fenomen av välmående helt överskattat. Hur utvilad är du om du vaknar kallsvettig var 20:e minut och inte vill somna om.
Jag vill inte sova, inte somna. Jag vill vara sömndrucken, halvfull och drömma mig bort. Rosa moln och vita änglar. Det är drömmar!

Fortsätt älska!! Men inte om det gör ont..
/Lovis

Efterfest!

Det är efterfest, nu!!!!! Har haft en heltrevlig kväll på beer and bar, kommer hem till mig och har efterfest. Klockan är nu 04.10 och allt har bara börjat. Elias tappade ett vinglas på mitt golv, i syfte att rädda Börne från ett hårt fall. Det resulterade i att det blev kladdigt på golvet, riktigt kladdigt! Jag hämtade en mopp för att torka upp, en spann med alldeles för mycket vatten. Började moppa, mycket mammigt för övrigt, och spillde såklart ut allt vatten på golvet, i fyllan och överentusiasmen. det blev bött, tokblött!!!!! jag ställer spannen i korridoren och börjar moppa på nytt. jag ramlar i det såpablandade vattnet och spiller ut ut en öl samtidigt, inte smidigt!
Spannen i korridoren ramlar också, så hela korrisoren blir dyblöt. Ja, ni ser vart det slutar. En riktigt blöt efterfest!

P.S.Sälen är våt och Elias beklagar. D.S

Fördomar

Det kommer in en tjej, första dan i skolan, en timme försent. Hon har högklackat och solbrillor, långt böljande hår. Hon har en utstrålning som slår det mesta. J. tänker: Fan, jag är inte snyggst i den här klassen heller. Jag tänker: Shit, av 55 pers i klassen kommer jag ju aldrig ha något gemensamt med henne. Avundsjuk? Nej, ren och pur fakta!
Andra dagen. Jag hör tjejen prata, med många i klassen. Vill vara bundis med alla förstås...
Det går flera dagar, och tjejen börjar prata med mig också. Fan, hon är trevlig ju. Men det är säkert bara för att ställa sig in. Blond bitch som hon är vill hon få mig att tro att hon tycker om mig så hon kan sparka mig ännu hårdare i magen sen.
Men fler dagar går och jag kan inte ljuga för mig själv längre. Den här norrländska bruttan är inte vilken bitch som helst. Hon är en med humor, asskön dialekt, drömmar, åsikter och en utstrålning som slår det mesta! Hon är en ödmjuk kvinna med ett stort hjärta och jag är glad att jag träffat henne. Jag fick svälja min stolthet och stoppa upp mina fördomar där de hör hemma. Jag ber om ursäkt för mina fördomar S, du är värd bättre!!!

P.S. Kan någon jaga bort de här spökena snart!!!???

Fortsätt Älska
//Lovis

Friskförklarad...

  • Härmed förklarar jag mig själv friskförklarad. Spelade fotboll med händerna igår utan att dö i lunginflammation, alltså är jag frisk nu. SKÖNT!!! Jag tror faktiskt att det beror på det halva glaset med vin jag druckit varje kväll denna vecka. Dagens slutsats blir därför att vin är bra för själen, och för förkylning! Nu hoppas jag att det inte finns några virus i drinkarna jag ska dricka på lördag....
  • Mitt huvud är så trött på kvällarna, så mycket nytt hela tiden. Sjukt mycket plugg denna vecka, för mycket folk omkring mig som ställer till det i huvudet också. Jag säger som David Batra i Kvarteret skatan: "Du har bajs i huvet. Lite som en 5-åring faktiskt" (Du=Lovisa)
  • Börjar fitta till mig på lördag morgon! Alltså träna, bli fit.
  • Kan någon tipsa mig om hur man blir av med spöken?! Har några som måste jagas bort.
  • Det är någon som har flyttat in på mitt tak. Det är jättemysigt att höra det trampa omkring ovanför. Undra om han har en proppeller på ryggen..? Då kan han få flyga in i mitt fönster och äta köttbullar.
  • Jag lagade köttbullar igår. Såna som man rullar själv och steker, som mamma gör.
Mycket kärlek
//Lovis

Inge bra på detta

Shit! Jag suger på att blogga. Kommer ju att tappa alla mina läsare=)

Har bott i Varberg i över en månad nu, tungt, vuxet....
Har min egen lya för första gången i mitt liv. 22 kvm, delat kök. Ofräscht, men typiskt bra!
Har druckit för mycket alkohol senaste månaden.
Har varit förkyld hela den senaste månaden. Samband?
Har tänt massa ljus i mitt rum och ska mysa för mig själv, det är kvalitet!

Har varit toppenväder idag. Jag älskar verkligen Varberg i vackert väder. Satt på bryggan i eftermiddag och snackade skit om ingenting, DET är kvalitet!


Hoppas på en frisk kommande vecka
Mycket kärlek
//Lovis

RSS 2.0