Jag ligger här

Jag tänker inte skriva som många andra, som på sin blogg redogör varje verb för varje minut i sitt liv. Om jag valde att göra så skulle det se ut så här idag:

11.03 - vaknar
11.17 - äter frukost
11.46 - tillbaka i sängen, pustar ut
12.14 - startar datorn i mitt knä
12.15 - surfar runt på den världs-vida-vebben (inkluderande Facebook, blogg, mail, aftonbladet, porr, och inget mer)
13.45 - lägger ifrån mig datorn, vilar
14.16 - byter viloställning i sängen
15.23 - äter mat
15.34 - tillbaka i sängen, pustar ut

Ja, det var väl kul?!
Nej, istället tänker jag skriva något mycket djupare än så. Något som jag tänker på istället.





När en person är lite krasslig och befinner sig i samma rum i samma säng i ca 27 h i sträck så börjar rummet inta konstiga skpenader.





16.31 - jag har fortfarande inte borstat tänderna idag

Ja e int' bitter

Jag är inte så bra på det här... att uppdatera, längre. För att bli en kändisbloggare ska man uppdatera flera gånger om dagen, har jag läst någonstans. Och jag som ville bli känd och smal, känd och smal!!!!

Jag tänkte skriva ett bittert inlägg om hur synd jag tycker om mig själv. Mest för att andra ska tycka lite synd om mig. Men så läste jag Josefine Hilda Elisabeths blogg och insåg att det bara skulle vara att sprida lite extra negatv energi. Så jag skiter i det. Jag e int' bitter, allt är bara inte som det borde vara. Men när fan är det det egentligen? Lovisa måste inse att det inte finns ett frisk-tillstånd. Det är inte ett tecken på "frisk" att nysa 12 ggr varje morgon och kväll=)

Kan ju passa på att slå ett slag för goda människor, FÖR DE FINNS INTE!!!! Detta är inte menat att låta bittert, bara vetenskapligt tråkigt sant. Människan är inte god. Var funnes spänningen om vi vara menade att vara goda? Jag säger inte att vi är onda, det är inte svart eller vitt....Godhet är ett filosofiskt och religiöst begrepp. Vrid och vänd på det så har du nog tusen olika förklaringar på begreppet. Sluta lägga energi på att utge er för att vara goda. Det blir tillslut genomskinligt, och min pappa är glasmästare=) Istället kan vi väl börja vara ärliga!? Älska mig för den jag är! Då behöver vi inga skeptiska glasmästare...

Det var slut där.

Tomma korridorer

Jag tror att jag drömde inatt. Om tomma korridorer. Inte tomma, som i folktomt, utan tomma som i känslotomt. Jag gick och gick och gick. Mötte människor, kända människor, tomt. Sa hej, tomt. Jag vaknade och insåg att jag inte drömde.

Jag valde detta och jag är nöjd. En dag kommer det slå hårt åt dig, tyvärr. Karma.

Blogga igen?

Varför bloggar man? Litegrann som, vad är event? E det för att mina vänner, som jag pratar med varje dag ändå, ska kunna läsa om mina tnakar, som jag berättar om varje dag ändå?
Eller är det för att jag är bra på att bjuda på ett skratt, ett ljus i din gråa, trista vardag? Är jag för dig, min kära läsare, en pelare att vila mot när det blåser, ett handtag att fatta när du vill...öppna dörren?
Ja, vad spelar det för roll? Jag fyller kanske en funktion.  Jag ska rädda dig!

RSS 2.0