Många tankar idag

Läs detta inlägg om du är intresserad av följande: Utvärdering av min asociala helg, vem som får måndagsstjärnan, och ämnet bajs. Skulle dessa punkter, mot förmodan, inte vara av intresse så kan du nu surfa vidare.

Utvärdering av min asociala helg
Lovan var inte så nöjd när hon kom hem i fredags och bestämde sig därför för att låsa in sig och inte träffa folk. Så, hur gick det? Lördagen var UNDERBAR! Strosade i stan i flera timmar, satte glögg och log. Men det blev lite långtråkigt att bra ha Lovisa-tid, så jag gick på förfesten på kvällen. Men sen hem tidigt, och log. Söndagen var jag inlåst och pluggade. Duktigt, javisst! Handbollsmatchen på kvällen, okej, lite socialt också... Sammanfattning: Det är sjuuukt skönt att bara vara med sig själv. Lite ibland i alla fall....

Måndagsstjärnan:
Mycket enkelt val! Deltagarna i projektgrupp 2 har idag varit schvainigt duktiga. Mer motivering än så krävs inte. Kanske lite ego att utnämna mig själv igen, men denna gång som en del av pristagarna. Gosh, jag äääälskar när det går bra för folk! Speciellt för mig! (Ja, jag vet... Jag borde tänka på att jag är svensk...Men det är mycket man borde=))

Bajs (kolosalt omoget att blogga om, men det kändes som ett kall...)
Det kan inte hjälpas att bajs faktiskt är roligt. Det är lite tabu och spännande. Bajs är ett vanligt förekommande fenomen i och med att alla bajsar. Ändå är det läskigt och pinsamt att prata om det. Det gör, tycker jag, att det blir ännu roligare att prata om ämnet. Reaktionerna blir alltid så våldsamma. Kväljningar, tokröda ansikten eller asgarv! Jag ska nu reda ut en del begrepp för att neutralisera ordet BAJS.

Bajs, även kallat skit i vulgärt slang, benämns avföring i böckerna. Som alla vet, hoppas jag, är avföring den substans som återstår av födan och som kroppen gör sig av med via anus. Vad ni förmodligen inte vet är att bajs till stor del består av bakterier som trivs väldigt bra i den näringsrika miljön i tjocktarmen. Det är framförallt dessa bakterier och deras restprodukter som gör att bajs inte luktar så gott. Bajs är egentligen en grå substans som färgas brun av färgämnet bilirubin som finns i gallan. Att äta sitt bajs kallas koprofagi.

Jag rekomenderar er att läsa Skitguiden. Googla det och njut! Här kommer ett smakprov:

"Luringen:
Du är klar, du torkar dig och är precis på väg att ställa dig upp när du inser... att det kommer MER!"

Jag tackar för er uppmärksamhet och hälsar er hjärtligt välkomna åter. Själv ska jag byta hem och flytta in i en tjocktarm som definitivt är mer näringsrik än min skitiga 22kvm:are!

Älska
/Lovis

Inlåst

Jag klickade idag. Två gånger. En gång i skolan. En gång hemma. Nu har jag låst in mig. Ska hålla mig här i helgen. Inlåst. Inte klicka mer.
Såg på Idol med H. förut. Men nu är jag inlåst igen. Ska inte vara social i helgen. Inte umgås bara för att.
Jag ska ha Lovisa-tid. Virka. Läsa. Gå på torgmarknaden. Lyssna på musik.
Snusa. Ska jag inte göra. Men jag vill.
Ska sova tidigt ikväll. Jag är inte bitter. Jag vill bara njuta av att umgås med mig själv. I helgen.

Älska
/Lovis

Längtar hem

Om en och en halv vecka ska jag åka hem till min mamma och min pappa. Jag längtar mig ur skinnet!
Längtar efter mammas mat
Längtar efter alla älsklingar i Bokenäs och Uddevalla
Längtar efter att gå på inflyttningsfesten
Längtar efter min pappa
Längtar efter mitt nymålade flickrum
Längtar till nästa helg!!!! Jag kreverar, kvävs!!!!!

Älskar er!
/Lovis

Buuuhuu...

Nej, jag är inte avundsjuk för att Mattis ska åka till Thailand... Jag är inte avundsjuk när jag får ligga på min soffa och läsa "Sponsring och eventmarknadsföring". Det känns inte som Fredrik sa på "Boston teaparty" igår (ungefär så här sa han):
"Som rövskum. När man skiter så löst att det avslutas med skum." Så känns det inte.....

Jag äääälskar Thailand. (Matilda e också bra..)
/Lovis

Tösabiten

"This is a song for the ladies, but fellas listen closely"

Dags att dela ut dagens måndagsstjärna. Den går till alla tjejer som gör enligt följande idag!

Ställ dig framför spegeln och titta på dig. Innan du går och lägger dig ikväll ska du hitta minst en sak på din kropp som är fin. Varför inte en snygg skuldra, en söt navel eller en charmig leverfläck. Hitta något vackert, sök inte fel. Det ska du skriva ner. Du ska även skriva ner tre positiva saker om dig själv. Det kan vara något nyttigt eller kul som du gjort under dagen. Eller något som någon sagt som gjort dig glad.
Nu ska du införa detta som en rutin i din vardag. Du behöver inte visa det för någon, men varje söndag ska du läsa igenom allt du skrivit. Du ska då också titta på alla vackra saker på din kropp, som du hittat under veckan. Och var stolt över att kunna säga: "Jag har väldigt vackra lilltåar"

Kläm inte på dig, smek dig. De där små kärlekshantagen finns det någon som älskar. Lär dig att älska dem du med!

Jag vill även uppmuntra till att ge andra komplimanger. Om du ser någon som har en söt näsa eller vackra ögon, men säg det då!

Älska dig!
/Lovis

Jag växer

Jag skaffar mig erfarenheter varje dag. Lär mig nya saker om mig själv hela tiden. Är det för att man blir äldre som man inser att man inte vet så mycket om sig själv? Jag trodde att jag visste precis vem jag var och hur jag reagerar. Men icke, jag överaskar mig själv. Denna gången mycket positivt. Jag är inte lost, jag kan hantera den här situationen!

Är det kärlek eller bara en fix idé? Ett tecken på besatthet eller hunger? Det spelar faktiskt ingen roll, för jag kommer kunna hantera detta. Jag kommer levande ur detta också!

Älska mera!
/Lovis

I believe

Somliga tror på livet innan döden (liv 1). Andra tror på livet efter döden (liv 2). Svårt att sträva efter lyckan i liv 1 om man bara tror på liv 2. Men jobbigt att sträva efter lyckan i liv 1 om man inte tror på liv 2. Jag vill sträva efter lyckan i liv 1 och tror på att det väntar ett liv 2. Eftersom jag dessutom kan arrangera liven efter nummer borde det finnas fler än två. Tänk, då blir det ännu mer spännande att sträva efter lyckan i ett liv. Undra vilket liv jag befinner mig i nu?! Kanske nr 78?

Detta var bara en tanke, inte en filosofi.

By the way, en sak till på barnasinnelistan:
- om du gillar att rita gubbar på händerna som kan prata har du definitivt barnasinnet kvar!

Jag lärde mig att hoppa med cykel inatt kl 3. Jag tror bannemig att man blir duktigare framåt småtimmarna.

Älska mer!
/Lovis


Jag vill inte bli stor

Jag är 21, vilket är en bra ålder, men jag skulle vilja vara 6 år igen. Ju fler siffror, desto fler bekymmer. Än har jag dock inte hört om någon mirakelmedicin som drar tiden tillbaka. Det är vid sådana här tillfällen det är skönt att det finns något som heter barnasinne! Jag har varit så snäll att jag gjort en lista över vad som ger barnasinnepoäng. Om du kan hålla med om 10 saker har du också ditt barnasinne kvar!

"Barnasinnet-kvar-poäng"

- du gillar att titta på tecknade filmer
- du kan fastna med blicken på någon på stan väääldigt länge, utan att det blir pinsamt
- din tunga hänger dessutom lite utanför när du fastnar sådär med blicken
- du har flera pojk/flickvänner samtidigt
- du byter inte strumpor bara för att det är hål i dem
- du samlar på något
- du städar SEN!
- du kör gärna "plocka äpplen" på dansgolvet
- du skrattar jättehögt om något är jätteroligt, även på bio
- du klättrar gärna i träd
- du sjunger hellre än bra
- du fuskar i spel

Best luck!
/Lovis

Väntan...

Okej, då ska jag ägna bloggen ett inlägg om Åre. Detta på begäran från en av mina hängivna läsare=). (Faktiskt den första kommentaren på min blogg hittills!. Skräll!)

Varför inte göra en lista över mina tankar om denna mytomspunna resa?!
  • Jag blir vansinnig!
  • Jag är förväntansfull till tusen!
  • Sitter just nu och väntar på att biljetterna släpps.
  • Var det sittplats jag skulle boka?
  • Hur många var det nu som skulle med? (bäst jag räknar...en gång till...)
Observera att detta inte var en praktisk checklista, utan mer en lista på mina känslor och funderingar.

Men fatta att det kommer bli kul att bränna lagg i Åre???!!! Ska sova sött inatt och drömma om pister och puder. Om jag får tag i bljetter till rimliga priser vill säga... Och om alla blir glada imorgon... och en massa OM! Men tro att jag kommer sova gott?? Inte...

Kärlek på natten!
/Lovis

Bloggkrig?

Nu jä**ar ska här krigas!!!!!!!

Skrev jag något om att vara rakryggad här om dagen? Dock inte sagt att jag skulle vara av den rakryggade sorten, ICKE! Nej, jag kastar gärna skit över en blogg! Se och njut!

NOT! Tjejer, tjejer, vad vi kan vända och vrida på saker. Ta och titta närmare på mitt inlägg, precis som min "fiende" gjorde. Det är skrivet innan hon la upp sitt, alltså var min kritik inte riktad dit ni trodde. Det finns ett liv utanför Längan=) Tihi, inte konstigt att det finns konspirationsteorier.

Nu till "some real business!" Jag skulle vilja ägna resten av detta inlägg åt mig själv och min produktivitet!

Dagens måndagsstjärna går till fröken i lägenhet 124, moi! Motiveringen lyder: "För god struktur, produktivitet och karaktär denna måndag."

Tro det eller ej, men jag har lyckats följa hela dagen efter en lista som jag skapade igår kväll. Jag trodde jag var "anti-lista" men jag hade fel. Det är ett underbart verktyg för att strukturera sin annars kaotiska vardag. Min lista innehöll allt jag skulle ha avklarat idag. Olika mail skulle skickas, skriva ut saker på skolan, dammsuga mm. Efter varje utförd aktivitet kunde jag stryka det från listan. Fungerar det? Men tro!!? En punkt var:
  • Facebook, blogg och Wikipedia (om du hinner Lovisa)
Och nej, jag har inte fuskat. Allt på listan är redan struket vilket innebär att jag får sitta här! Weee!!!!

Härmed inför jag listor i mitt liv, för jag ska ta mig f*n bli strukturerad! Behöver du några listtips så hör av dig.

Jag väljer att avsluta med ett citat från Håkan Hellström.

      "Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig..."

Detta är dock en metafor, så bli inte alldeles tokiga nu tjejer. För att förtydliga vad en metafor innebär (bara för att försäkra mig om att ingen mistolkar detta...igen...=)) kommer här en förklaring: Metaforen är ett bildligt uttryckssätt där ett begrepp tillfälligt byts ut mot ett begrepp som liknar det ursprungliga. (Källa: Wikipedia)

Mycket kärlek
/Lovis

Knepigt...

Jag hade den märkligaste drömmen på länge inatt. Jag drömde att jag befann mig i precis samma situation som igår kväll. Med samma människor, samma mat. Så är det en av gästerna som ska gå. Han lägger sin hand på min axel och jag fattar tag i den. Vi håller bara varandra i handen så en stund, smeker tummarna lätt mot varann. Han ler och han går...
Det låter inte konstigt, men den känslan...den känslan...jag ville inte känna så...
Jag ville inte känna så här alls. Det blev fel. Det var inte meningen. Jag ville så mycket, men jag kunde inte hjälpa den känslan...

Jag är full i kärlek, men vill inte rikta den dit den vill sträva...
Bara kärlek
/Lovis

Konsekvenser mina vänner

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Handlingar leder till konsekvenser, behandla din nästa som du vill bli behandlad själv. Jag saknar rakryggade människor som skiter i Jante och människor med överdimensionerade munnar fulla i skit. Jag saknar fler som kan stå för sin sak och sin rätt, som saknar känslan av vad som överhuvudtaget är ens rätt. Att kasta sina "starka" åsikter i ansiktet på folk över en blogg, nej, det är inte rakryggat.

Fråga mig inte om mina åsikter om du inte klarar av att höra dem. Fråga inte om hur jag mår om du inte avser att lyssna på mitt svar. Fråga för att få veta, inte för att få höra det du vill höra...

Jag drömde igen. Denna gång om mördade människor i en sjö. Sedan drömde jag om en kvinna som jag aldrig träffat. Vi älskade...

Kärlek till dig som kan ta emot den
/Lovis

Once upon a time in Längan!

En gång var Längan full i skit. Nedre våningen i 25D såg ut som ett råtthål. Men så flyttar några änglar in, me inclusive=) Det tog tre timmar att få köket att gnistra, vardagsrummet att blänka och tvättstugan att skimra. Now let it be, let it be, let it be, let it be!!! Whisper down the hall: Let it beeeeeee...

Mums vad det luktar gott. Nu ska vi laga mat som inte smakar damm!

Mycket kärlek!

/Lovis



Ljusa dagar!

Drömmer du om mig? Jag drömmer inte om dig...
Saknar du mig? Jag saknar inte dig...
Längtar du till sommaren? Det gör inte jag...
Jag saknar inte det vi hade men jag saknar det vi borde ha nu.

Längtar redan efter ljusa dagar och ljumma vindar. Svala nätter och dina armar tätt om mig, sittandes på en klippa. Oändligheten viskar våra namn. Det är ljust!
Men det är mörkt nu, mörka dagar och mörkare nätter. Dock kommer snön snart och laggen skall fram. Jag ser ljuset i tunneln!

Älska med mig!
/Lovis

Magsjuk?

Något har varit helt galet idag. Det har kört runt i magen, upp och ner. Jätteilla har jag mått. Gravid? sa någon. Sex? säger jag!

En måndagsstjärna till T, för han lagade så god mat idag. Det luktade i alla fall gott=)

Tidigt i säng för tösabiten. Natti natti

Mycket kärlek, Yeaaar!!!!
/Lovis

Comments people, comments!

Jag vet att du läser detta. Jag vet också att du känner mig vilket betyder att du vet att jag vill vara "centre of attention". Varför skriver du aldrig något då? Kommenterar mina ord? På grund av respekt, eller av bristen på det?
Skriv, bara skriv!

Vet du att det är nationella USA-dagen idag? Va, visste du inte?! Shit vad du har gått miste om något! Själv har jag ätit massa chips, druckit coca cola, ätit en stor pizza på Campino och nu äter jag godis! Jag har faktiskt lyckas att inte äta något nyttigt överhuvudtaget!

Igår var det i alla fall "klä-ut-sig-dag". Det kan du inte ha missat! De som var på Beer and Bar och Oscars missade i alla fall inte tidernas snyggaste pirat, moi!

Skepp o hoj!!!!!
Mycket kärlek
/Lovis

...

Måste...skriva...av...mig...
Vill pussas massa! Kom fort goda helg!
Lycklig för L:s skull som fick pussas. Leva på andras bravader duger gott också.
Vill ha mycket pengar, depression, jag ska bli rik en vacker dag.
Saknar Bokenäs och dess invånare. Kommer snart och hälsar på.
Vill verkligen inte plugga idag, jag är inge bra på det längre. Vill bara sova, drömma, vakna, stöna, somna om.
Ikväll är det halloweenfest på fästningen, spooky...really nice! Har virkat mig ett par horn, im the d-e-v-i-l!

Saknar dig och dig och dig!

Veckans låt får bli: "Om du lämnar mig nu" Lars Winnerbäck och Miss Li.
Orsak: Jag grinade när den kom på konserten.

Mycket kärlek
/Lovis

Jag borde....

Jag borde göra hemtentan...
Jag borde inte blotta mig på en blogg...
Jag borde ha bättre koll på min ekonomi...
Jag borde inte göra mitt privatliv offentligt på facebook...
Jag borde söka ett jobb...
Jag borde inte göra bort mig på Beer and Bar...

Det finns mycket man borde, mycket man inte borde... Varför gör hon inte som man borde då? För att hon är inte en sån som gör sånt man borde. Har ni hört att man ska tänka innan man talar? Jag tränar på det, men jag borde träna ännu hårdare.

Jag har höga krav. Därför är jag inte alltid himla nöjd. Kanske ska sänka kraven, då blir jag ju nöjd oftare. S. kommer nästa helg, han gör mig alltid nöjd!

Kärlek åt folket
/Lovis

RSS 2.0