Det vänder

På söndag är min deadline. Det innebär att har det inte vänt till på söndag så.... ja vad händer då? Fan också, man kan ju inte bara ha en deadline om det inte innebär påföljder. Ja, någon form av professionell hjälp behövs då iaf. Och jag vill inte ha det. Det kommer vända. Tjejerna sa det till mig i skolan idag, att jag hade fått tillbaka lite gnista. Jag trodde att jag helt hade tappat den. Men om den kan skymta fram så där så vet jag att det är på väg att vända. Frukt och sova, det tror jag på! Sommaren 2009 ska tas med storm och energi. Den måste det

Jag gillar människor som får mig att må bra

Varberg i sommar

Då var det nerpräntat! Det blir Varberg hela sommaren. Varje fredag i Nöjesparken med en jäkla massa bugg, öl och nice folk, tror jag i alla fall!
Så jag firade. Med kålsallad och pasta carbonara. Weehoo!!

Och så e jag pank, men kål har jag!!!!!!=) Man blir i alla fall smal av att vara pank!!!!

Hej kål!

Hmmm

Äääääääää, tänker inte på något speciellt idag.

Bara försivnn!!!!!

Jag vill bara att de ska försvinna...

Bara det...

Tänkare - moi

 - Du är en tänkare, sa någon till mig.
 - Ja, jag tänker nog en del, svarade jag.

Denna någon är Sofia K. Vet ni att hon är en vacker människa?!  En vacker kvinna, i allt vad det för med sig. När jag har Sofia i närheten av mig känner jag mig närvarande. Det är inte en självklarhet att man gör det bland vissa människor.
Så, en vacker kvinna för mig har en utstrålning som värmer andra människor. Många människor är snygga och vackra utan att värma andra med sin utstrålning. Jag kallar det instrålning. Allt det vackra lyser bara upp den personen. Sofia har utstrålning! Hon är snygg och vacker och gör på något vis andra vackra som befinner sig nära henne. Antagligen beror det delvis på att hon är så genuint jävla oegoistiskt. Hon tänker alltid på andra i första hand, på allvar. Hon skulle aldrig ha en baktanke med att sätta en annan person i första hand... ens.
  Sofia är inte bara vacker på utsidan. Hennes insida är, om möjligt, ännu vackrare. För att inte babbla in mig, med risk att göra mig oförstådd, så blev det en lista av detta.

  • Hon skulle inte låta någon sätta sig på henne.
  • Hon ser igenom fasader som bara en kvinna kan
  • Hon dömer ingen, om hon inte måste
  • Hon skulle ställa upp för vilken vän som helst i alla lägen
  • Hon är smart som fan!
Ja, det är Sofia i korta drag. Hoppas ni alla har en Sofia i era liv!

Pöss

RSS 2.0